• Allerslev Skole

Papirklip

3. klasserne har emne om H.C.Andersen og har, ligesom han, lavet smukke papirklip

Nyhed billede
.
    Dorthe Kirkegaard den 17-02-2017
    Allerslev Skole - Bustider se vedhæftet plan for skoleåret 16/17
    Niels Berendsen den 16-03-2017
    Kære forældre
    Som I sikkert har hørt/læst i medierne, har der været afholdt et folkemøde i Jyllinge i anledning af de episoder, hvor børn er blevet kontaktet af en voksen, de ikke kender.
    Der har også været enkelte episoder i Lejre Kommune.
    Ifølge politiet er der ikke grund til særlig bekymring i vores område, men vi har aftalt på skolen,
    at personalet taler med børnene i alle klasser, og at de voksne, der har tilsyn med børnene er særlig opmærksomme på besøgende på skolen.
    Vi fortæller dem, at hvis de bliver kontaktet af fremmede, skal de straks kontakte en voksen.
    Samtidig opfordrer vi børnene til altid at gå mindst to sammen, så de børn der skal til fritidsaktiviteter eller SFO lageret, som de plejer, går samlet afsted.
    Vi opfordrer alle forældre til at tale med børnene omkring, hvordan man agerer i sådanne situationer
    - og vi håber selvfølgelig meget på, at I finder den rigtige balance mellem, at skabe tryghed og give børnene gode råd til at agere i sådanne sager.
    Niels Berendsen

Ingen aktuelle dokumenter