• Allerslev Skole

Aktiviteter lige inden ferien :) og nyt flag

I udskolingen har vi i denne uge haft forskellige aktiviteter. Vi har "slagtet gris", været i Sagnlandet, haft trivselsdag og nogle klasser har været på tur til åen. Og skolen modtog det grønne miljøflag fra Lejre kommune

Nyhed billede
Udskolingsaktiviteter.
    Niels Berendsen den 01-07-2016

Kære alle forældre og børn på Allerslev Skole

Fredag d. 24 blev en festlig sidste skoledag inden sommerferien. Skolen havde besøg af borgmester Mette Touborg, der medbragte det grønne flag, som skolen får fordi vi har sat fokus på miljøbevidsthed og bæredygtighed. Alle var samlet ved flagstangen og sang skolens sang: ”Vi vil plante et træ”, mens det grønne flag blev hejst. Bagefter var vi alle i kantinen og sang fællessangen: ”Ferie, ferie, ferie”, så taget løftede sig. En meget festlig afslutning på et godt skoleår.

Allerslev Skole ønsker alle en god sommerferie, og glæder os til vi ses igen d.8.8. kl. 8.00.

Niels Berendsen

Niels Berendsen den 01-07-2016

L-SAM er en pædagogisk analyse- og samarbejdsmodel for folkeskolerne i Lejre. Den skal kvalificere og lette lærernes og pædagogernes samarbejde om at udvikle en praksis, der sikrer trivsel, udvikling og et godt læringsmiljø for alle elever.

I Lejre er det folkeskolernes kerneopgave at danne rammen om berigende fællesskaber, som skaber læring og trivsel for alle børn. L-SAM er en tænkning og et konkret værktøj til brug for dette arbejde på tværs af skoler, fagligheder og teams.

Du kan klikke på linket her og læse mere om L-SAM modellen
    Dorthe Kirkegaard den 30-06-2016
    DGI Børnecykelløb med Mud N Race og Lejre Kommune