• Allerslev Skole

Kram kamelen på 6. årgang

Nyhed billede
6. årgang har haft besøg af billedkunstneren Rasmus Greiner. De har arbejdet med fantasivæsener.
De har tegnet, skåret træ, spraymalet og fuldført med anvendeligt skrald. Fantasivæsenerne skal dekorere indgangen på skolen med glade farver og fantasi.
Vi håber I alle vil nyde de flotte skulpturer - og passe rigtig godt på dem.
    Lise-Lotte Ganzhorn den 24-06-2015
    Kære forældre

I det nye skoleår vil der være to ændringer i SFO Valhal og Bifrost i morgen SFO.

Den ene er, at tilbud om morgenmad med nybagte boller, vil være på torsdage som den eneste dag.
    Dette med baggrund i at få børn har benyttet tilbuddet, og derfor vil vi hellere have at en ekstra medarbejder går med  i hallen ved behov.

Den anden er, at det ikke længere er muligt at bruge IPads om morgenen i SFO.
    Det betyder at de bliver lagt i skabene i klasserne, når børnene møder om morgenen.
    Det vil stadig være muligt at bruge IPads fredage efter skole, som beskrevet i den ugentlige aktivitetsplan.

Lise-Lotte Ganzhorn
    SFO leder
    Lise-Lotte Ganzhorn den 16-06-2015
    Kære forældre

Vedhæftet er informationsbreve til de af jer, der har børn der er tilmeldt henholdsvis Sommercamp i uge 28, og sommerpasning i Hvalsø SFO i uge 29 og 30.

Lise-Lotte Ganzhorn