• Allerslev Skole

Naturvidenskabsuge 2016

Udskolingen har haft naturvidenskabsuge i denne uge

Nyhed billede
Flere billeder følger i næste uge
    Dorthe Kirkegaard den 23-09-2016
    Ledige tider i Musikskolen
    Nu er Lejre Musikskoles undervisningsskemaer for denne sæson ved at være faldet helt på plads og der er fortsat enkelte ledige tider her og der.
    Tider og steder ligger fast, da de jo indgår i et større skema, men er du så heldig at et tilbud passer dig, så skynd dig at melde dig på. Du kan læse mere om undervisningen og instrumentet på www.lejremusikskole.dk/hvad/.
    Vi glæder os til at se dig i musikskolen.

Niels Berendsen den 01-07-2016

L-SAM er en pædagogisk analyse- og samarbejdsmodel for folkeskolerne i Lejre. Den skal kvalificere og lette lærernes og pædagogernes samarbejde om at udvikle en praksis, der sikrer trivsel, udvikling og et godt læringsmiljø for alle elever.

I Lejre er det folkeskolernes kerneopgave at danne rammen om berigende fællesskaber, som skaber læring og trivsel for alle børn. L-SAM er en tænkning og et konkret værktøj til brug for dette arbejde på tværs af skoler, fagligheder og teams.

Du kan klikke på linket her og læse mere om L-SAM modellen
  • 03-10-2016
    Skolefoto ·